Ipari szűrők

Folyadékszűrő zsákok

A folyadékszűrő zsákok megválasztásánál optimális hatásfok eléréséhez figyelembe kell venni a folyadék fizikai és kémiai tulajdonságát. Fontos szempont az anyag légáteresztőképessége, az alkalmazható szűrőfelület aránya.
szűrőzsákA következő tényezőkkel kell számolni: sűrűség, hőmérséklet, nedvesség, kémiai tulajdonságok, szemcseeloszlás, PH-érték, a szilárd szennyeződés nagysága, a szűrés mértéke.

A folyadékszűrő zsákok különbözőek anyag-összetételben és sűrűségben, igazodva az egyedi igényekhez.
Az acél drótkeretre vart nagy kapacitású szűrőzsák - a szűrőházba építve - nagy felületen képes a folyadékban lebegő szilárd szennyeződések leválasztására. A leválasztott szennyeződés csere alkalmával könnyen eltávolítható.

Anyaga: poliészter, poliamid, polipropilén
Kerete: acél drót
Mérete: standard vagy egyedi
Hőállóság: 100-150 °C

Szűrőosztály: 1-1000 mikron

Tűnemezes porszűrők

Számos ipari alkalmazásban, az elszívó rendszerekben jelentős veszély lehet a porrobbanás kockázata.

Az éghető anyagok nagy mennyiségű levegővel keveredve heves égésre képes keveréket alkothatnak.

Okozhatja a szintetikus szűrőanyagok statikus feltöltődése, elektromos szikra keletkezése, különösen alacsony nedvességtartalmú közegben. Ennek elkerülése érdekében vezetőképessé tett szűrőmédiát kell alkalmazni, mely a kialakuló elektromos töltést levezeti.

A gyártás során a tűnemez anyagba vezetőképes szálak vagy rozsdamentes acélszálból szőtt szövet kerül, az elektromos kapcsolat biztosítása érdekében.

Várjuk megkeresésüket elérhetőségeink bármelyikén.

Kérdése van?

Hívjon minket a +36 70 2495 895 telefonszámon, vagy küldje el kérdését e-mailben, kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével.